Cu Lupa prin Oras

Lasati notebook-urile sa vina la mine!

Leave a comment

Cine mă cunoaşte ştie ce computer moş am. L-am cumpărat pe moşul meu pe bucăţele, undeva prin facultate, aşadar taare demult. Pe bucăţele, adică, împreună cu un prieten pricepător de computere, am ales fiecare componentă în parte, în funcţie de necesităţile tehnice de atunci şi de finanţe. În felul ăsta, la final aveam un computer destul de performant (la vremea aceea) la un preţ acceptabil pentru un student. Ehei, dacă ştiam eu atunci în ce viteză aveau să se schimbe şi să se upgradeze sistemele de la un an la altul, mai ceva ca Făt-Frumus-ul din poveştile autohtone, păi îmi luam un sistem second-hand potrivit pentru nevoile de atunci. Unul mai mic şi mai uşor.
Nu-i vorbă, moşul a rezistat bine atâţia ani, fără nicio infuzie de viagra tehnologică. Adică chiar nu i-am adăugat nimic în plus, a suportat bine şi ultimele variante de Windows. A fost la doctor de câteva ori, ce-i drept.
Şi aici e buba. Din loialitate, din drag pentru el şi din nostalgie pentru tinereţe, cred că aş mai trăi cu el câţiva ani. Dar ştiu sigur că drumurile la doctor – absolut necesare, deoarece eu nu mă pricep la îngrijiri IT-ste – vor fi din ce în ce mai dese. Iar eu zău că încep să îmbătrânesc şi nu-l mai pot căra în braţe. Ah, unde-i …(insert boyfriend’s name here) când ai nevoie de el?
Prin urmare, mă gândesc serios să încep o relaţie nouă, de tipul Jennifer Lopez. Cu unul mai tânăr, mai proaspăt, mai performant. Şi mai portabil.
Din ce-am văzut eu pe net, oferta e gârlă. Mai rămâne să aleg ceva potrivit. Mă gândesc să alcătuiesc un wishlist cu titlul “Lăsaţi notebook-urile să vină la mine!” şi să adaug, bulină după bulină, modelele care îmi fac ochi dulci. Dar crearea wishlist-ului nu-i suficientă ca să mi se îndeplinească dorinţa, e nevoie de acţiune. Trebuie să ies în întâmpinarea lui. Să-l caut. Să-i trimit semnale clare.
În situaţia mea sunteţi mulţi dintre voi, sunt sigură. Prinşi între loialitate şi nevoie de prospătură. Cred că doar în acest caz alegerea prospăturii nu mai pune nicio problemă de morală, hihi.
Aşadar, căutaţi-vă şi voi notebookul potrivit şi între timp, faceţi ca mine: abonaţi-vă la newsletterul blogawards.ro şi scrieţi pe blogul vostru despre concursul organizat de ei, unde puteţi câştiga premiul cel mare, un netbook Asus Ee PC şi 4 stick-uri de memorie. Concursul se va încheia în momentul în care la newsletterul blogawards se vor fi înscris 1000 de abonaţi. Grăbiţi-vă!

Cine ştie, poate că  netbookul Asus ne va găsi el pe noi!
Baftă!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s