Cu Lupa prin Oras

I’m no Carrie, but …

Leave a comment

… îmi plac pantofii. Unii îmi plac doar ca idee, ca dovadă a ingeniozităţii minţii umane, cum sunt multe perechi pe catwalk-uri; alţii îmi plac în picioarele altor femei, pentru că le vin bine, li se potrivesc, sunt o parte din ele, o prelungire exterioară a eu-lui lor interior. Femei Dita Von Teese, cu escarpeni înalţi şi toc cui, elegante şi foarte lady chiar şi în piaţă, la o târguială de ceapă şi cartofi; femei Ellen DeGeneres, cu pantofi masculini, cu mers hotărât şi apăsat, fără să le pese mai mult decât e cazul de ifosele modei; femei Miranda Kerr, suple, sexy, cu lumea la picioarele lor nesfârşite, în care orice fel de model se potriveşte perfect, ca pantoful Cenuşăresei; femei casnice, care aleargă de acasă la grădiniţă, apoi la cumpărături şi îşi iau de aliat perechea care să reziste energiei lor.Pentru fiecare există câte un alt “pantof ideal”. 

Eu nu mi l-am găsit încă. Sunt o Cenuşăreasă în căutarea condurului potrivit. Carrie din “Sex and the City” avea o pasiune pentru stilettos, purtaţi oriunde şi oricum. Eu cred că voi mai avea nevoie de picioare şi mai târziu în viaţă :). Aşa că, în primăvara asta, aş vrea să  mă opresc la un model hibrid, zic eu, între balerini şi mocasini. Roşii. De fapt, albi cu dungi roşii. Curajoşi. Poate schimb rolul de Cenuşăreasă cu cel al lui Dorothy, pocnesc din câlcâie şi ajung unde vreau eu.

Asta s-ar putea întâmpla courtesy of blogawards, care organizează un concurs prin care se caută un blogger ambasador pentru ZorileStore.ro.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s