Cu Lupa prin Oras

OTV-ul moare, dar nu se predă

Leave a comment

În urma multelor amenzi neplătite,licenţa postului de televiziune OTV a fost anulată.

După această decizie, canalul tv a hotârât să afişeze pe post un mesaj dramatic, prin care-şi anunţa telespectatorii fideli că postul e închis la ordinul lui Ponta.

Nu mai devreme de câteva luni în urma, patronul postului, Dan Diaconescu, reuşea să transforme o licitaţie publică într-o mascaradă tipică emisiunilor promovate pe postul său. Tot în acea perioadă era filmat de către toate televiziunile din România fluturând o pungă cu – pare-se – banii pe care dorea să-i investească în Oltchim.

Datoriile acumulate reprezintă o sumă inferioară celei cu care se plimba, ca un chiabur din alte vremuri (chiar aşa, un om de “afaceri” din secolul 21 nu are un amărât de card?!), pe străzile Bucureştiului. De ce să nu investească banii respectivi ca să-şi salveze postul? Cât de spălaţi pe creier îi crede pe români dacă intenţia sa e să facă din prostia sa capital de imagine, victimizându-se?

De fapt, parcă-parcă mă aştept ca un grup pestriţ de susţinători de-ai săi să iasă în stradă, să strige contra guvernului care închide pe nedrept “televiziunea poporului”, “singura care spune adevărul, maică”. Atunci “poporul” îşi merită televiziunea, care e oglinda sa fidelă, după chipul şi asemănarea sa.

Leave a comment